Čtěte magazín Gastrotip.cz
pro odborníky
a přátele gastronomie
Vybíráme z obsahu:
RAUT A RECEPCE
Studený rautový stůl má dominantní postavení. Ke středu stolů zakládáme dominantní mísy se studenými pečeněmi, plněnými rybami, korýši atd. potom mísy s výběrem různých drobných studených předkrmů a nakonec mísy nářezového charakteru. K veškerému založenému sortimentu dáváme odpovídající překládací příbory. Teplý stůl umísťujeme do rohu nebo ke stěně místnosti.
Základní vybavení teplého stolu tvoří inventář na expedici, popř. přípravu pokrmů, jako jsou ohřívače, termonádoby, teplé a flambovací vozíky a další potřebný inventář jako naběračky, pánvičky, překládací a dranžírovací příbory. Nutným vybavením je také inventář na konzumaci pokrmů, jako jsou talíře, příbory a ubrousky a dochucovací prostředky, pečivo a chléb. Obrázky produktů jsou pouze ilustrační.
Chafing a příslušenství (12)
Fingerfood a party (17)
Bufet a raut (9)
Plata a podnosy (17)
Etažéry (18)
Zásobníky na nápoje (15)
Přepravní a skladovací boxy (9)
Pizza a příslušenství (10)