Domů / RAUT A RECEPCE
www.gastrotip.cz

Čtěte magazín Gastrotip.cz
pro odborníky
a přátele gastronomie

www.gastrotip.cz


Vybíráme z obsahu:

Odběr novinek
Proč právě s námi


„Více než 20 let vytváříme z Vašich nápadů úspěšné gastronomické projekty a podniky“
 

RAUT A RECEPCE

Studený rautový stůl má dominantní postavení. Ke středu stolů zakládáme dominantní mísy se studenými pečeněmi, plněnými rybami, korýši atd. potom mísy s výběrem různých drobných studených předkrmů a nakonec mísy nářezového charakteru. K veškerému založenému sortimentu dáváme odpovídající překládací příbory. Teplý stůl umísťujeme do rohu nebo ke stěně místnosti.

Základní vybavení teplého stolu tvoří inventář na expedici, popř. přípravu pokrmů, jako jsou ohřívače, termonádoby, teplé a flambovací vozíky a další potřebný inventář jako naběračky, pánvičky, překládací a dranžírovací příbory. Nutným vybavením je také inventář na konzumaci pokrmů, jako jsou talíře, příbory a ubrousky a dochucovací prostředky, pečivo a chléb.


Vyberte podkategorie RAUT A RECEPCE :
Zobrazení
Třídit podle:
Výrobků na stranu:
Předchozí Další